Istanbul, Micul Prinț, Greierele și furnica și Horse Fever – jocuri noi în limba română de la Lex Games

Cei de la Lex Games se mișcă foarte bine în ultima vreme și lansează jocurile unul după altul! Luna asta au scos pe piață patru (!) jocuri noi în limba română: Istanbul, Micul Prinț: Călătorind printre stele, Greierele și furnica și Horse Fever.

istanbul_coperta
Istanbul
e, cu siguranță, cel mai de succes joc dintre aceste patru. În Istanbul, ești un negustor care se plimbă prin bazar în încercarea de a obține cât mai multe rubine. Pentru asta, se va plimba prin bazar și-și va lăsa asistenții să definitiveze detaliile tranzacțiilor. Pentru a avea rezultate bune, trebuie să găsești traseele cele mai eficiente, să încerci să nu te întâlnești prea des cu alți negustori și să îți gestionezi bine mărfurile cumpărate. Istanbul e câștigătorul Kennerspiel des Jahres 2014 și se poate juca în 2-5 jucători. Istanbul se poate comanda de aici.

micul_print_copertaMicul Prinț – Călătorind spre stele e un joc pentru 2-6 jucători, bazat pe noul film de animație cu același nume. Jocul durează doar 20 minute și se poate juca cu copii de la 6 ani în sus. Jucătorii avansează cu avioanele spre planeta micului prinț jucând cărți din mână. În funcție de locul în care au ajuns cu avionul pot lua telescoape, cărți-bunic sau povești cu stele. La sfârșit, câștigă cel care a adunat cele mai multe stele. Micul Prinț – Călătorind spre stele se poate comanda de aici.

greierele_si_furnicaGreierele și furnica e al patrulea titlu din seria Basme și Jocuri, serie din care mai fac parte jocurile Cei trei purceluși, Baba Iaga și Iepurele și Broasca Țestoasă. Toate aceste jocuri conțin în cutie și povestea originală, pe lângă un joc de familie cu tema poveștii. Greierele și furnica e un joc de cacialma, jucătorii joacă pe rând cu furnica și greierele, adunând provizii pentru iarnă. Jucătorul cu greierele cel leneș vrea să ghicească pe ce traseu culege furnica harnică proviziile, să i le poată fura. Greierele și furnica e un joc pentru 2-4 jucători și durează doar 30 minute. Greierele și furnica se poate comanda de aici.

horsefeverHorse Fever e un joc pentru 2-6 pariori la cursele de cai. Va trebui să administrezi grajdurile, să  organizezi curse de cai și să pariezi. Jocul durează 90 minute și are două variante: una pentru familii (mai ușoară) și una pentru jucători avansați, cu obiective secrete și un joc mult mai dur. Horse Fever se poate comanda de aici.

Ai apucat să joci vreunul din ele? Care e preferatul tău?

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.