Dominion in limba romana vs Dominion in engleza

Dominion în limba română e o traducere fidelă a variantei internaţionale, singura diferenţă (evident, în afară de limbă) fiind desenele de pe cutie. Şi după cum puteţi vedea, cutia în limba română arată mai bine decât cea în engleză.

Dominion e un joc de cărţi de strategie care a reuşit rapid să fie un mare succes, mai multe despre el puteţi citi în recenzia noastră de aici. În 2012 cei de la cutia.ro au reuşit să traducă în limba română cel mai celebru joc de deck-building. Vestea bună e că varianta în limba română e la aceeaşi calitate cu cea în engleză, cărţile sunt din exact acelaşi carton, cutia e la fel, insertul de plastic din interiorul cutiei (pe care l-am lăudat în recenzie) e identic cu cel din jocul în engleză.

Aşa că dacă până acum nu aţi putut juca Dominion decât cu prietenii cunoscători de limba engleză, acum puteţi juca fără această restricţie. Iar dacă nu aţi apucat să jucaţi până acum, vă amintim că Dominion a câştigat premiul Spiel des Jahres 2009, cea mai importantă recomandare a unui joc de societate. Dacă nici aşa nu v-am convins, adăugăm şi că varianta în limba română e mai ieftină decât cea în engleză, deci pe lângă accesibilitate aveţi şi argumentul financiar.

Dominion în limba română ne-a fost pus la dispoziţie de magazinul cutia.ro şi poate fi comandat de aici sau îl puteţi cumpăra din magazinul lor din Polus Center, Cluj Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.