Lex Games lansează Alchimiștii și Galaxy Trucker în limba română

La începutul lunii aprilie 2015, Lex Games lansează în limba română două jocuri serioase: Alchimiștii și Galaxy Trucker.

 

alchimistii_coperta

In jocul Alchimiștii, doi până la patru alchimiști concurează pentru a fi cei mai buni. Jocul folosește o aplicație de smartphone (iOS, Android sau Windows) pentru a crește rejucabilitatea și a ușura randomizarea. În cazul în care nu vreți să-l jucați cu aplicație, nicio problemă, vă trebuie doar o persoană în plus. Jucătorii amestecă ingrediente în speranța obținerii unor elemente noi, exact ca alchimiștii. Alchimiștii poate fi comandat de aici.
galaxy_trucker_copertaÎn Galaxy Trucker – Aventuri în spațiu, vei avea de construit o navă spațială pentru lucru la canalizări (da! există canalizări și în spațiu!) din tot felul de resturi care-ți pică în mână. Va trebui să construiești o navă care să reziste piraților, meteoriților și atacurilor celorlalți jucători, dar să fie și destul de mare să poată duce oameni și marfă și destul de rapidă să ajungă prima. Credeți că e distractiv să construiți o navă? Să vedeți ce distractiv e să o vedeți cum e distrusă (de pirați, meteoriți, etc.). Galaxy Trucker e deja considera un joc clasic și e unul din titlurile care l-au consacrat pe designerul Vlaada Chvatil. Galaxy Trucker poate fi comandat de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.