Cei trei purceluși și Baba Iaga apar în limba română

Cei trei purceluși și Baba Iaga sunt două jocuri lansate în 2013, bazate pe povești clasice. Sunt primele două din seria ”Basme și jocuri”, o serie ce va transforma multe povești clasice în jocuri de societate.

Cei trei purceluși și Baba Iaga apar în limba română în februarie 2014, sub egida celor de la Lex Games. Ambele sunt jocuri ușoare, accesibile și copiilor, iar în cutie veți găsi pe lângă joc și poveștile ilustrate care le-au inspirat.

Cei 3 purcelusi (1)Cei trei purceluși e un joc cu zaruri în care fiecare jucători încearcă să-și construiască casele care să le aducă cele mai multe puncte la final. Totul e bine și frumos până în momentul în care vine lupul și poate sufla toate paiele, lemnele sau cărămizile de pe o casă, astfel încât toată munca purcelușului să fie în zadar. Cei trei purceluși se poate juca în 2-5 jucători și, cum am spus mai sus, e foarte prietenos cu copiii. Regulile sunt simple și jocul e unul rapid.

Baba yaga (3)Baba Iaga e un joc de memorie în care jucătorii trebuie să scape de Baba Iaga, pentru asta sunt nevoiți să găsească ingredientele necesare unor cărți de vrăji. Totul se întâmplă foarte repede, în timp ce un jucător caută ingrediente, ceilalți o vor muta pe Baba Iaga cât mai repede pentru a face o tură completă. Câștigă primul jucători care adună ingredientele pentru 3 vrăji. Jocul se poate juca în 2-5 jucători și cuprinde atât variante pentru avansați cât și o variantă simplificată, pentru copii.

Cum am mai spus, Cei trei purceluși și Baba Iaga vor fi disponibile în limba română începând cu luna februarie 2014 și vor putea fi comandate de pe Lexshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.