Campionatul Naţional de Carcassonne – Finala pe ţară, Cluj-Napoca

În urma etapei locale de la Tg-Mureş m-am calificat la finala Campionatului Naţional de Carcassonne, finală ce a avut loc la Cluj-Napoca, sâmbătă 08.10.2011, în cafeneaua L’Atelier. Organizatori au fost Centrul de Jocuri Mirakolix, sponsorizaţi de cutia.ro. În finală s-au jucat câte 3 meciuri, 1 vs. 1, la sfârşit contând în primul rând victoriile şi apoi punctele acumulate în joc şi procentajul punctelor acumulate din totalul punctelor din joc. În total au fost 18 participanţi, echipa boardgamers.ro ocupând la final locurile 5 şi 7.

Locul 1 a fost obţinut de Iulian Mituţ, din Bucureşti, care va reprezenta România la Campionatul Internaţional de Carcassonne din Germania.

Locul 2 a fost obţinut de Alexandru Marcu din Braşov, iar locul 3 de Adrian Tivadar din Oradea.

Interesant e că cei de pe primele 4 locuri au avut câte 3 victorii, câştigătorul alegându-se in funcţie de numărul de puncte acumulate în cele 3 meciuri.

Mai importantă decât premiile şi concursul mi se pare că a fost atmosfera, poate mă înşel eu, dar m-am simţit ca la o întâlnire cu nişte prieteni vechi (s-ar putea să fie şi datorită unor prieteni din Oradea cu care se pare că ne mai vedem doar la concursuri de jocuri). A fost un eveniment reuşit, mă bucur că am luat parte la el, mulţumim Centrul de Jocuri Mirakolix şi cutia.ro şi aşteptăm concursurile următoare. Mulţumim Ioana Cadar pentru poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.