World of Tanks: Rush apare în limba română

world_of_tanks_rushWorld of Tanks: Rush e un joc de cărţi bazat pe celebrul joc online şi este ilustrat de aceeaşi artişti ca jocul original.

În World of Tanks: Rush eşti comandantul unei echipe de tancuri şi conduci tancurile în bătălii, aperi bazele, ceri întăriri şi primeşti medalii. Ideea principala a jocului, care foloseşte mecanica deck-building, e să creaţi o echipă puternică selectând riguros cărţi din sutele disponibile. Scopul jocului e să câştigaţi mai multe medalii ca ceilalţi, iar acestea pot fi câştigate în trei feluri:

1. O medalie pentru distrugerea unui vehicul inamic

2. Trei medalii pentru distrugerea unei baze inamice

3. Cinci medalii pentru înteplinirea obiectivului de final de joc

Dacă totul merge bine, începând cu luna ianuarie 2014, vom avea disponibil jocul World of Tanks: Rush şi în limba română, cu ajutorul celor de la Le&Le Games. Jocul va conţine şi un cod care va putea fi folosit online, care să dea un tanc în plus şi un loc suplimentar de tanc în hangar.

Sunt jucători de World of Tanks printre cititorii noştri?

2 comments

  • Valentin

    Da. Eu joc WOT. Si mi-ati dat o veste f buna ca se va lansa versiunea in limba romana. Este sigura stirea? Si cam cat va costa? Nu de alta dar prefer sa mai am rabdare daca e sigur decat sa cumpar versiunea in engleza..

  • Valics Lehel

    Daca totul merge conform planului, va aparea in ianuarie 2014, cand va fi de fapt tiparit si versiunea internationala. Dupa cate stiu eu pe moment au targetat piata ruseasca/engleza si e in reprint …
    Costul va fi aprox 100RON la vanzare (acum depinde de cine vinde, poate fi 90 sau 110 sau 99 pret psihologic 🙂 )
    Si noi asteptam pentru codul din joc si pentru fun in club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.