Lex Games lanseză patru noi jocuri în limba română

Lex Games n-au intrat încă în vacanța de sărbători și lansează nu unul, ci patru titluri noi în limba română! Cred că e cea mai mare lansare simultană de pe piața noastră și sperăm să aibă mare succes, toate patru jocurile sunt cel puțin bune.

 

Adrenalină de Filip Neduk este un first person shooter transpus într-un joc de societate. Gândiți-vă la Unreal Tournament sau mai noul Overwatch, dar pe tablă. Deși ai avea impresia că așa un joc ar trebui să fie cu zaruri, Adrenalină nu are zaruri și e foarte bine așa. Reușește să aducă feelingul shooterelor de pe PC pe tabla de joc foarte bine și având în vedere că are Seal of Excellence de la Dice Tower și a fost finalist la premiile Jocul Anului în România, nu rămâne de zis decât că e cazul să puneți repede mâna pe el.

Dacă zici Vladaa Chvátil zici numele unuia din cei mai buni designeri de jocuri de societate. Fiind unul dintre cei mai versatili designeri din lume, a lansat titluri ca Through the Ages, Mage Knight, Galaxy Trucker, dar și Nume de cod. Acum revine cu un joc de familie: Bună întrebare!

Captain Sonar e cel mai bun joc de petrecere pentru 8 jucători pe care l-am jucat vreodată! Două echipe coordonează submarine în timp real și lansează torpile către submarinul advers. Totul se întâmplă cu un mare paravan în mijloc și poți doar să auzi ce face echipa adversă, nu să și vezi unde sunt ei pe hartă. E cel mai frumos exemplu de haos posibil într-un joc și dacă jucați des jocuri în 6-8 jucători, Captain Sonar nu trebuie să vă lipsească din colecție. Dacă nu jucați des în numărul ăsta de oameni, poate e pentru că încă n-ați jucat Captain Sonar.

În Clubul prodigilor de Vladimir Suchy jucătorii vor să scape din înalta societate. Vor face asta făcându-se de minune, pierzând bani și insultând oamenii din aceeași clasă socială cu ei. E un euro game clasic, dar tema îl face cu adevărat deosebit.

Toate cele patru jocuri le găsiți pe site-ul lexshop.ro sau la magazinele partenere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.