EXCLUSIV: Sectorball/12 atingeri – joc pe tabl

sectorball_1Le&Le Games lucrează intens la creerea unei versiuni de Sectorball pentru toată lumea. Dacă până acum se putea juca Sectorball doar pe mese mari, în viitorul apropiat va fi disponibilă o versiune pentru toate mesele, dimensiunea tablei de joc fiind de 90 x 60 cm. Aceasta va fi realizată din carton gros, de cea mai bună calitate, şi se va putea plia, pentru un transport uşor.

În cazul în care vă întrebaţi ce e Sectorball, acesta e o variantă standardizata a vechiului “fotbal cu nasturi”. Sectorball se joacă pe o masă specială de aproximativ 180 x 120 cm, cu reguli asemănătoare fotbalului, scopul fiind să daţi mai multe goluri ca adversarul. Jucătorii sunt din plastic, mişcarea acestora făcându-se cu ajutorul unor baghete, tot din plastic. Jocul lansat va cuprinde, pe lângă Sectorball, şi o variantă de fotbal brazilian “12 atingeri”. Diferenţa principală între ele fiind că primul se joacă cu un puck, iar al doilea cu o minge rotundă, totodată portarii fiind diferiţi, dar şi regulamentul.

sectorball_2Cei de la Le&Le Games au planuri mari cu acest joc, urmând să facă un tiraj mare, la calitate foarte bună a componentelor. Partea interesantă e că vă puteţi personaliza echipele, pentru a putea juca cu jucătorii voştri preferaţi. Jocul nu se va adresa doar jucătorilor de boardgames, ci şi tuturor pasionaţilor de fotbal, aici piaţa fiind absolut imensă.

Pentru finanţarea acestui joc va fi pornit în viitorul apropiat un proiect pe indiegogo, platformă cu ajutorul căreia se obţin finanţări pentru proiecte din cele mai diverse.

Noi le dorim succes şi abia aşteptăm să jucăm o partidă de Sectorball pe masa din sufragerie!

UPDATE: A început campania de finanţare a jocului, puteţi contribui şi voi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.