Dice Masters Justice League Gravity Feed

După ce am adăugat la colecție starterele de X-Men vs Avengers și Uncanny X-Men, cu boostere mai multe sau mai puține, a venit rândul setului Justice League, primul de la DC Comics. Toate seturile de Dice Masters se pot combina între ele, poți juca cu Spiderman lângă un dragon din Dungeons & Dragons sau, mai relevant din punct de vedere tematic, Batman împreună cu Ironman.

2015-05-27 22.06.45Setul Justice League e nou apărut, mi-am cumpărat un starter, un collector’s box și un gravity feed display (90 boostere). Fiecare booster de Dice Masters, indiferent de set, conține 2 cărți și 2 zaruri.

Am desfăcut toate boosterele din gravity feed si mi-au ieșit următoarele:

– toate cărțile comune, 114 cărți din care 39 diferite

– toate cărțile necomune, 47 cărți din care 28 diferite

– 18 cărți rare, fără dubluri

– 1 carte super rară, Constantine Hellblazer

2015-05-30 12.44.40Collector’s Box are două tăvițe de stocare, în care încap peste 300 zaruri, în cutie găsiți și un săculeț de folosit în timpul jocului (cele din startere sunt de hârtie, bune doar pentru început), 4 boostere, cărțile basic action din set și o carte promo cu Wonder Woman.

2015-05-30 12.43.53Cărțile le țin într-un clasor Ultra Pro, disponibil cam peste tot, cărțile având aceeași dimensiune cu cele de Magic. Deocamdată îmi încap toate cărțile care le am din cele 3 seturi într-un singur clasor, dar după apariția setului Age of Ultron voi lăsa în clasor doar Marvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.