Concurs boardgamers.ro – 1 an

boardgamers.ro împlineşte un an de la primul articol în data de 12 mai 2012. Cu ocazia aceasta, împreună cu Taraba de Jocuri şi Puzzleshop vă învităm la un concurs.

Ideea e următoarea: fiecare participant trebuie să “inventeze” un joc. Jocul trebuie să fie o combinaţie între jocuri existente, de exemplu puteţi pune pe hexagoanele din Coloniştii din Catan fructele din Finca şi chiar să faceţi nişte turnuri în genul Jenga din piesele de Qwirkle. Orice! Cu cât vă iese mai amuzant, cu atât mai bine. Gândiţi-vă la combinaţiile amuzante de rase şi abilităţi din Small World (flying giants vă spune ceva?) şi încercaţi să faceţi combinaţii imposibile între jocuri. Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să trimiteţi o poză pe adresa noastră de mail: contact@boardgamers.ro până cel târziu în 20.05.2012. Poza trebuie să fie cu combinaţia de joc propusă, cu amestecătura de jocuri propusă. Dacă puteţi da şi un nume jocului e foarte bine (Coloniştii din Small World, Qwirkle Struggle, sau orice nume, dar să aibă legătură cu ce vedem în poză). O scurtă descriere a jocului ar fi şi ea apreciată, dar nu este obligatorie.

Se vor premia primii 3 clasaţi, clasamentul va fi făcut de un mic juriu ales de mine, deci va fi subiectivă treaba până la capăt 🙂 Nu uitaţi, cu cât mai amuzantă poza, cu atât mai mari sunt şansele voastre de câştig. Pe măsură ce vom primi pozele le vom publica pe site. Cum am spus mai sus, câştigătorul va fi ales de juriu, dar nu înseamnă că nu vom ţine (un pic) cont de eventualele like-uri şi comentarii care le generează pozele, apreciem ceva ce stârneşte reacţii.

Şi acum să trecem la partea care ştiu că vă interesează, premiile.

Locul I, pe lângă onoarea de a câştiga primul concurs organizat de noi primeşte şi un joc Inca Empire de la Taraba de jocuri, un puzzle A3 cu poza participantă la concurs oferit de Puzzle shop şi materiale promoţionale boardgamers.ro.

Locul II va primi un joc Crazy Creatures of Dr. Doom de la Taraba de jocuri, un puzzle A4 cu poza participantă la concurs oferit de Puzzle shop şi materiale promoţionale boardgamers.ro.

Locul III va primi un puzzle A5 cu poza participantă la concurs oferit de Puzzle shop şi materiale promoţionale boardgamers.ro.

Pentru orice informaţii legate de concurs ne puteţi contacta prin comentarii, pe facebook sau pe adresa noastră de mail de mai sus.

UPDATE: Având în vedere că au fost mai multe cereri, am hotărât să fie voie cu mai multe poze, dar necesară rămâne una singură. Totuşi, nu puteţi participa cu poze din mai multe “jocuri” inventate, ci doar cu mai multe poze dintr-un singur joc. Un titlu şi o eventuală descriere a jocului inventat sunt de apreciat, dar nu obligatorii. Ca să recapitulăm, e voie cu mai multe poze, dar să fie făcute unui singur “joc”, dacă aveţi mai multe idei şi vreţi mai multe şanse, rugaţi prietenii să participe şi ei.

UPDATE 2: Câştigătorul primeşte şi prima revistă Spielbox în limba engleză, oferită de Lords of the boards

16 comments

 • Vladimir

  Foarte interesant concursul, abia astept sa ajung acasa si sa incep sa “creez”. :))

 • Cristina

  Ce tare!
  foarte creativ concursul.
  banuiesc ca se accepta doar 1 poza de persoana?

  • omucu

   N-aş vrea să limitez creativitatea, dar pentru simplificare e mai bine câte o singură poză. Dar poţi să-ţi rogi şi prietenii să se înscrie, să aveţi şanse mai mari 🙂

   • Vladimir

    Sigur nu putem pune mai multe poze? Nu de alta dar in 1 nu o sa se vada mai nimic…

    • omucu

     ok, 🙂 hai să se poată cu mai multe poze, dar trebuie să alegeţi una care să fie poza principală. Pentru a vă înscrie e nevoie de o singură poză, dar puteţi pune mai multe. Un titlu şi o eventuală descriere a jocului inventat sunt de apreciat, dar nu obligatorii.

  • omucu

   mai intarziem un pic din cauza materialelor promotionale boardgamers.ro. Avem o surpriza care noi credem ca va fi placuta. Singurul spoiler care-l pot da acum e ca fiecare participant va primi o mica atentie 🙂

   • Cristina

    ce frumos 🙂
    adevarul e ca toate jocurile inscrise sunt inventive, haioase si participantii sigur s-au distrat cand le-au facut. stiu ca eu m-am distrat in primul rand golind toate cutiile de jocuri in mijlocul camerei si jucandu-ma cu piesele, cautand o idee 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.