Carcassonne Hanuri şi catedrale şi Negustori şi Constructori disponibile în limba română

Primele două extensii de Carcassonne sunt de acum disponibile şi în limba română. Deşi nu sunt dependente de limbă, cutia şi regulamentul traduse precum şi preţul mai bun decât al variantelor internaţionale ar trebui să convingă pe toată lumea.

hanuri_catedraleCarcassonne – Hanuri şi catedrale

Este prima extensie a jocului Carcassonne şi de departe cea mai bună, fiind singura extensie care e chiar obligatorie pentru toţi pasionaţii de Carcassonne. Are tot ce îi trebuie unei extensii, măreşte jocul, adaugă un jucător în plus, reguli noi, dar nu complică inutil. Mai multe despre Carcassonne – Hanuri şi catedrale puteţi citi în recenzia noastră.

negustori_constructoriCarcassonne – Negustori şi constructori

Este a doua extensie apărută pentru Carcassonne şi duce mai departe dezvoltarea jocului. Cu adăugarea ei, jucătorii au pe lângă piesele jocului de bază doi supuşi noi, nu porc şi un constructor, iar ca altă noutate mai sunt introduse în joc şi mărfurile. Dar nu vă spunem prea multe, vă lăsăm să o rescoperiţi singuri.

Ambele extensii de Carcassonne sunt traduse şi distribuite în România de către cutia.ro şi le puteţi comanda de aici şi aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.