Bun venit!

Bun venit pe primul post al viitorului site de boardgames. Siteul acesta e ceva ce am în cap de aproximativ 8 luni, după mult timp de gândire am cumpărat în primăvara domeniul boardgamers.ro, cel mai apropiat domeniu liber de ce am gândit eu de la început. Site-ul e împărţit în patru categorii: Blog, Evenimente, Recenzii şi Tips & Tricks. Am ţinut la împărţirea conţinutului pe categorii, pentru ca cititorii să găsească ce vor cât mai uşor. M-am gândit mult la ce fel de compartimentare ar trebui să aibă siteul şi mi s-a părut cea mai bună variantă. Vreau să-i mulţumesc lui Liviu pentru timpul acordat designului, îmi place foarte mult ce a ieşit, în mod special logo-ul, cunoscătorii într-ale jocurilor îl vor aprecia în mod special. Îi mulţumesc şi lui Adi pentru partea de programare şi hosting şi că va avea răbdare cu mine şi pentru micile modificări care urmează. Am încercat să fiu în pas cu lumea, am făcut şi pagină de facebook şi fiecare articol are buton de “Like”. Comentariile le-am lăsat în formatul wordpress, pentru opţiunile de moderare şi pentru că facebook-ul încă dă erori la partea de comentarii.

Conţinutul siteului va fi cam aşa:

Blog – cam orice nu încape în celalalte categorii, de la ştiri legate de jocuri la filmuleţe amuzante de pe youtube şi cam orice altceva, singura regulă la categoria blog fiind “nu există nici o regulă”

Evenimente – în principal anunţuri legate de întâlniri şi concursuri de boardgames, dar vor fi şi poze de la întâlniri şi alte chestii legate de evenimente

Recenzii – aici vor fi doar recenzii ale jocurilor şi extensiilor de jocuri scrise special pentru acest site, cu poze făcute special pentru acest site.

Tips & Tricks – aici vor fi sfaturi legate de cum să joci mai bine un joc, ce strategii să foloseşti pentru a-ţi creşte şansele de câştig. Ca la recenzii, vor fi doar articole scrise special pentru acest site şi poze făcute special pentru acest site.

În speranţa că voi trezi interesul jucătorilor de boardgames, vă mulţumesc pentru prezenţa pe site şi offshore merchant account vă aştept pe aici cât mai des.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.